Zoo tycoon

De dierentuin van je dromen

Zoo tycoon is een tycoon waarin je moet proberen om van een braakliggend stuk land een mooie dierentuin te maken. Deze dierentuin moet welvarend zijn en moet de bezoekers tevreden houden door de juiste dieren te hebben. Het spel biedt een grote hoeveelheid aan dieren en verschillende objecten die je in je dierentuin kan plaatsen om de plek een beetje mooier te maken en om de bezoekers iets te geven om naar te kijken.

Hoe werkt Zoo tycoon?

Om succesvol te worden in Zoo tycoon moet je eerst je park vullen met verschillende kooien en winkels. In de kooien die je plaatst stop je de dieren die je graag wilt hebben, maar pas goed op! Als je niet de juiste kooien gebruikt kunnen de dieren ontsnappen of juist onvriendelijk worden. Naast de dieren heb je ook nog allerlei gebouwen die je kan plaatsen om bezoekers bezig te houden zoals een reptielenhuis of dierentheater. Naast de verschillende manieren om geld te maken moet je ook zorgen dat er genoeg voorzieningen zijn voor de bezoekers. Je moet proberen om bijvoorbeeld toiletten, eetkraampjes en drankkraampjes te plaatsen zodat mensen overal in je park naar de wc kunnen of iets kunnen eten en drinken. Als laatste is het van belang dat je schoonmakers en mascottes aanneemt om het park mee schoon te maken en mensen entertainen.

Zoo tycoon voor veel plezier

Met Zoo tycoon zal je je urenlang kunnen vermaken en kan je zonder problemen de mooiste dierentuinen maken. Denk je dat je het spel hebt uitgespeeld? Wil je graag verder spelen? Dat kan! Zoo tycoon heeft namelijk twee uitbreidingen die ervoor zorgen dat je nog meer kan doen. De twee uitbreidingen zijn Dinosaur Digs en Marine mania. Deze voegen dinosauriërs en allerlei vissoorten toe zodat je je park kan omtoveren tot een spectaculair park.

Terug naar overzicht